Moskvich Liiga kodulehele

· Pealeht · Statistika · Registreerimine · Otsing · ABI · Keel · Jututuba · Kodulehele

Moskvich Liiga foorum —› VABA TEEMA —› Joel, Ahto, Tarvi ja kolm õlut, versus vaidleme
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Postitaja Tekst

Postitatud: 5.04.2009 13:22:08

Noor.See Minu nn.hernes toksib,aga Sinu uba on väljasurnud Vasta palun küsimustele!Miks Te suured agitaatorid,ei ole suutnud seda demo siis siiamaani ära teha???? Ja mitu sinu noort,või kelle sa oled Liigasse toonud... sõidab praegu aktiivselt Mosseliigas!Ma arvan,et olen oma 4aastase Liigastaashiga piisavalt panustanud Liigasse,kas või rahaliselt maksude näol!! Sina ainult vingud kõrval,ässitad teisi tegema... aga ise ei võta midagi ette.

Postitatud: 5.04.2009 14:43:39

Kogu idee ja vaidlus on Ahto auto ja suhtumise taustast alguse saanud ja mäletatavasti peaks demol võrdlusmomendi tekkimiseks kohal olema kindlasti see tagatuledega eemalduv kurvekartev kallike, millel all ja alt ära siledapinnalised jalavarjud, tektamaks mõnutunnet ja kiusatust(kelles, ei või mainida, Ahto pahandab). Siit ideaalne võimalus demopäeva keskse kuju koha hõivamiseks Ahtole, silumaks äsja läbielatud tahaplaanile vajumist valest rehvivalikust tingitud pikaksveninud poognate igavikulise ajaga läbimist.

Postitatud: 5.04.2009 15:44:31

Mul jummala poogen,mis sellest Liigast saab!Ma ei ole enam tegevsõitja,punkte taga ei aja ja rahvasprindi sarjas ka kogu kalendrit ei sõida.PAPS sa oled nagu maag HANNES oma jüngritega.No saite küla võistlustel 2 ja 4 koha ...6 mehe seas ja minepersemeistrid nüüd omaarust.Kirjuta siis peale kesk-eesti rr ka,kes mis kohal!Mina jätan vahele,kuna katse km 1oo.-eeku!

Postitatud: 5.04.2009 15:46:53

Paps vaata Simuna rs aegu ja siis räägi igavikulisest läbimisest. hea rehviga nii sitad ajad teil!

Postitatud: 5.04.2009 18:42:29

mõtetu prääksuda sinuga ahto, aga kindel see, et olgu või kuus meest, nüüd siis asi rehvis. Teeme selle demo siis ära, minuarust võiks asi ikka sõbralikum olla mitte ainult sedasi, et sina vaata minu auto tulesid. Ütle mehelik jah siis näed kui palju tuleb huvilisi. Demopäeva eesmärk ei ole ainult odava mossega sõitmine, sellepärast ka vähe huvilisi. Ja ahto ole positiivsem ja lõbusama ellusuhtumisega. Paku siis sina midagi huvitav idee välgatus.

Postitatud: 5.04.2009 19:10:57

Tõesti mõtetu prääksuda... Sa suutsid jälle küsimustest mööda hiilida.Ütlen ausalt, Minul sellesse demosse usku ei ole.Näed ju ise mis toimub.... müüakse autosid,rehve.Kõik on nii mõtetult kallis.Oleks k-eestil 30 km katseid oleks ka Mina joonel...tagatulesid vaatamas! Praegusel ajal on Minu arvates küll lootusetu kedagi juurde saada. Isegi juhatus ei võta sõna sel teemal!!!??? või on nad samasugusel arvamusel,nagu Minusugune juhmakas?Aga,kui teie arvate,et asi toimib...andke tuld!!!!Olen piisavalt positiivne ja lõbus!!! Ja nagu kuulda on,siis meestel päris lõbus lugeda neid postitusi!! EDU TEILE!!!

Postitatud: 5.04.2009 19:29:11

siis võiks vähemalt korraliku kevadpeogi teha, ehk on kellelgi vahva kohake kus koos viibida ja näiteks nn. spordipäeva korraldada, näiteks saapa viskamine, rehvi vahetus ajapeale jne.

Postitatud: 6.04.2009 09:11:03

Ahtol ei anna hing rahu, aga ega peabki piinama

Postitatud: 6.04.2009 11:07:46

Postitatud: 6.04.2009 13:00:37

Ega ometi Ahtol majandussurutis peale suru? Ei hakka neid Sinu sõnu joeliile meenutama, aga meeldiv on arusaam, et mosseliiga võiks odav spordiala olla. Tasa ja targu jõuad ka Sina, Ahto41, punkti kus keelatud(minul mainida) oponendid on. Vaidluses selgub ikka tõde ja kahju kohe, kui mõne päeva pärast loeme siit foorumist Ahto postitust odava ja tuunimata mosse mõtekusest liigasõitjale ja pealkirja jääb vaid kolm nime ja õlu, vaidlusmomenti ju ei ole, kahju.

Postitatud: 6.04.2009 15:11:50

Ei suru siin midagi. Milleks peaksin maha tallama 280+180 km...,et sõita mingid närused 15 km asfaldil ka veel???!!! Never!Sinna punkti Ma ei jõua... lähen kasvõi ringiga mööda.Võiks odav olla,aga ei ole! Ennem sureb see asi välja,kui odavamaks läheb.Keegi lihtsalt ei taha kahjumiga korraldada!Huvi puudub rahval.... palju oli võistlejaid Rapla säästusprindil??? Ja nagu siin kuskil varem mainiti,pean Mina valima kus sõita! Ja valingi!!PS MIKS TE MU VÄIKESTELE KÜSIMUSTELE EI VASTANUD???? PAAR POSTITUST TAGASI.

Postitatud: 6.04.2009 21:01:10

Ahto, nagu sa oma küla võistlusel nägid siis raha ei pane rattaid käima, ilmselt korraldus, mis oli Simunas viie peal seitsme punkti süsteemis. Ma ei tea mis said esikoha vennad kolme etapi kokkuvõttes, aga Tarvi kolme etapi kokku võttes sai kasti märjukest ja veel suts miskit. Osaliseme ainult korra, rada võõras.. Tarvil Koeru, Juuru, pluss viis minti koos Mintuga trennni... Mul Juuru ja viis mintsi koos Mintuga, terve selle talve jooksul(ise süüdi), peab tunnistama oleme roostes aga rehvi kohta pole küll midagi sitta öelda( OK ülbitsesin jutuga). Olen täielikult poolt, et ei osata võistlusi teatud inimeste poolt normaalse rahaga korraldada ja las olla nii, aga Peeter Silde kohta ma veel situn foorumid täis... Nii ei tehta Peeter.

Postitatud: 7.04.2009 09:19:27

See kast võis olla viimase etapi eest.Ta ju kokkuvõtes kuues.Või anti nende karikad ära,keda kohal polnud.Korraldus super v.a esimese etapi ebakõla.Ja peale seda Ma lihtsalt loobusin karikatest! sm SILDE ju tore mees.Enne ärajäänud ohekatku helistasin talle ja küsisin kas võistlus toimub(ilm oli vesine siis).Ta väitis ,et 100%, kuna rada kõva pae ja kruusa peal,ning ilm ei mõjuta võistlust.Mul oli mootor maas ja kiire aeg.Lasin mootori peale panna ja kolmapäev teatas Silde,et võistlus jääb ilma tõttu ära.Jamasid temal teistegagi( Kallel,Vahuril ...)Näiteks Väino Haiba jäi Simuna RS korraliku kahjumisse,kui 33 võistlejat oli.Aga müts maha...ÄRA TEGI!!!!

Postitatud: 8.04.2009 21:24:05

Peaks kuidagi nii tegema, et demopäeval saaks odavamalt ja sisutihedamalt sõita. Säästusprint oli kõige kallim võidusõit, sest selleks oli vaja soetada naastuvabad talverehvid. Korralikud lamellid on päris kallid ja ainuke sõit talve kohta, kes kurat selle säästu sinna sprindi ette pani. Meil saadakse odavusest küll oma moodi aru. Aga nüüd on talv möödas ja suvekumm on inn. Vaidlust küll enam ei paista, aga Ahto, kuidas demoga oleks?

Postitatud: 8.04.2009 23:33:36 · Muudetud: joelii

Küll see päev ka tuleb, praegu lihtsalt liiga jaoks kaks tähtsat punkti võistlust järjest. Lisaks... vanad sõbrad kes tulevad Kesk Eestit nautima siis võtame ühendust, eesti keeles... järelpidu võib minu juures olla

Postitatud: 9.04.2009 07:33:07

To PAPS-Eiiiiiiii

Postitatud: 9.04.2009 11:40:09

Ahto, ma saan aru, Sind ennastki huvitab tegelik seis ja tegelikud võimed, millised nad oleks lahutatuna rahakotist. Mosse mõnu ei saa olla ainult karikad ja edetabelid, seal on midagi enamat neile, kes ta ümber tiirutavad. Pole Sinulgi midagi selle vastu, kui saaks päevakese vana sõbraga kuskil rajal veeta. Ära iial ütle iial.

Postitatud: 9.04.2009 15:14:43

Seda enam paneb loobuma,kui selliste stardimaksude eest sõita... ning karikad ja edetabelid pole olulised!Minul seda ENAMAT järelikult ei ole!Konkurentsi võimeline auto on, raha rajale tulekuks ka,aga mida pole on TAHTMINE. Lihtsalt ammendanud ennast see mosseralli.Ja sellepärast ei paku see demovärk ka huvi. rahaga nüüd tulemusi küll ei osta.Lahutatuna rahakotist,ei oleks rajal ühtegi meest!!!!Kõige eest pead maksma.

Postitatud: 15.04.2009 16:44:36

To Paps. Sinu nime küll teemas pole,aga loodan et sõbrad andestavad!Millisel rahvasprindi(ralli)võistlusel sa ise viimati stardis olid?????? Pigem oled sa see kõrvaltvaataja lindi tagant.Sa ei tea millistele tühiasjadele teinekord tehniline rõhub!Sisasel polnud plastmassist stangenurka mossel... ei saanud peale. Kollol Võrus Typeril küljelaiendit... jälle puuks.Mida annab see pisiasjadega manipuleerimine eal-le. Seda ,et järgmine kord ei ole toda venda,sest ta ei tule oma närve rikkuma ja vaidlema.Või oled sa pandud siia eal-i poolt sõitjaid rahustama ja töötlema,et nad jumalaeest sõna ei võtaks ja kõigega lepiks??Ja kui olengi Mosseliigale häbiks...no mis siis...ongi see koht ka täidetud!!!!

Postitatud: 15.04.2009 17:20:09

Õige, see ongi vaidlemise teema, aga Sina ära ründa mind, mina olen lihtne mossehaige ja keegi ei pane mind kedagi töötlema. Millal ise viimati stardis olin, oi oi kui vana ma juba olen? See oli kaheksakümnendatel. Miks ma lindi taga olla ei või? Esindajana ja mehhaanikuna kogu aeg platsis, kui pojal ja sõpradel talvel aega sõita. Kindlasti arvad Sinagi, et mu koht on garaazis ja seal olen ma parima meelega. Sinu terav reaktsioon tehniliste tingimuste suhtes tuleb ära nüristada, sest kõik sõitjad olid ju nõus ja teadlikud, nagu mõned postitused tagasi väideti, ilkusid ja teadmatuses viibisid vaid klaviatuurisõitjad, nüüd sõitjatele ja juhatusele üllatuseks, et on kehtivad tehnilised tingimused. Klaviatuurisõitjad on nagu asjast aru saanud, kus see tõde on? Olen kaugel sellest, et pooldada norimist tehnilises, aga müra piirang on nii vana teema, et selle mõõtmine küll üllatuseks olla ei saa. Sinu isik vaevalt, et häbiks on, aga seal teemas ei sobinud jätkata, suht rumalaks kiskus.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>

Lehekülje laadimiseks kulus: 0.018 sekundit