Moskvich Liiga kodulehele

· Pealeht · Statistika · Registreerimine · Otsing · ABI · Keel · Jututuba · Kodulehele

Moskvich Liiga foorum —› VABA TEEMA —› Joel, Ahto, Tarvi ja kolm õlut, versus vaidleme
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Postitaja Tekst

Postitatud: 15.04.2009 18:45:21

Ei taha olla klaviatuurisõitja,nagu isegi Kalle juhatusest väitis.Jätad mõne sõidu vahele ja juba lahterdavad!!! Lähen rsk rajale tagasi!Tehn tingimusi täidan ja austan Minagi,aga mõne koha pealt tuleb lihtsalt sõna võtta!Ja vahest võetakse neid hüüdja hääli ka kuulda... Ma vähemalt siiralt loodan.Las nad mõõdavad seda müra,rehvirõhku,ujuki tasapinda.. mida iganes!....,kuid nii nagu peab. Mõõtmisel ja mõõtmisel on paraku vahe... puhud eest oled täis,puhud tagant kaine.Ja ei pea Mu terava reaktsiooniga midagi ettevõtma.Ja pole Sa nii vana midagi..,näinud küll kuidas boksis ringi lendad.

Postitatud: 15.04.2009 21:36:33

Palju hullem ongi see, kui järgmine kord on korralik tehniline ja pooled kohaletulnuist ei saa peale, siis on täis jama, päev ja raha raisatud, hing haige ja pole kedagi süüdistada ka.
Eks see ilus hääl köidab meid kõiki, aga seadus ei luba. Nüüd jõuamegi selle teema algatajate marjamaale ehk tuunimata mosseni. Vägisi muutuvad need tühised muudatused mõtetuks ja tasapisi liigume sinna originaali suunas, ikkagi rr värk. See on hea, et Sa mossele truuks jäid ja tagasi rajal oled, me klõbistame seda klahvivärki edasi, Sa proovi kuidagi karikani jõuda, eesmärk peab ju olema.

Postitatud: 16.04.2009 07:42:22

Kas sa Paps arvad,et 50% Liiga mossedest ei ole originaalid wää?Okey ...on need väljalasked muudetud,aga kõik muu ju ikke mosse oma seal küljes! Või rõhud sa sellele,et ei tohi panna korraliku karterikaitset,amorte jne? Miks arvad,et Minu Mosse nüüd nii väga tuunitud on??? ...Minu enda aju juhib teda! Seleta palun lahti, milline peab olema originaal Mosse?

Postitatud: 16.04.2009 09:20:28

Vastupidiselt Sinu arvamusele, tahaks mina just näha mossesid rajal ja võiks neid olla lausa mitu klassi, aga tänase tehnilise tingimuse kohaselt on asi suht piiratud. Palju polegi vaja, on hääl veidi valjem ja peale ei saa, on laiendatud velg all ja peale ei saa, ei ole ma karterikaitsest ega halgeenpirnist rääkinud. Täna on ettepanek üks rehv, aga ega eile-täna-home mossele 205 rehvi alla panna ei või, jälle peale ei saa. On seda jama siis vaja, parem oleks kõik kokku leppida. Noore idee asjad demo käigus lahti rääkida ja ära proovida oleks liigale väga kasulik ettevõtmine. Seis, et mossega on kallim rr sõita, kui mõne muu autoga, on ikka väga rumal. Sobib see väikesele rühmale, seltskonnale, kes pole väga hinnatundlik ja naudivad rohkem asja olemust, aga laiadele rahvamassidele, ei. Olen foorumis mitmeid kordi lahanud lubatud ja keelatud asjde mõtekust ja mõtlematust ja täna ongi paljud kallid asjad lubatud ja odavad, aga vajalikud keelatud.

Postitatud: 16.04.2009 09:24:51

Näehh, sain ka üle pika aja klaviatuuri juurde.
Originaalmosse on see mis tuleb valmistajatehasest ja teda ei ole ümber tehtud mitte üheskis detailis ega elemendis. Jutt on odavast ja mitteodavast mossest. Sõnastus korrektne minupoolt ja jällegi puru kaine peaga
No on kohe hea teema.

Postitatud: 16.04.2009 10:10:20

Tehti ju selleks aastaks standartrehvi klass,paljud seda siis kasutanud on? Kiho,Nurs,Kruusma ehk veel keegi.Mis nüüd siis segab Noort ja Joeli seda võimalust kasutama?Rehvi mark ei sobi? Mingi põhjuse leiate alati ,et viriseda!Ja sellist Mosset mida näpitud poleks,ning 100% tehase originaal ....Liigas ei leidu.Kõik Sõitjad on ju tehn tingimustega nõus!

Postitatud: 16.04.2009 13:19:00

Ahto, on Sinu mossel laupäeval lubatud rattad all? Sa loed suht valikuliselt tekste ja ega vist vastuseid oma küsimustele otsigi?
Tegelikult tegi see ühtne rehvivalik asja hetkel jälle kallimaks ja nii nagu Sina, tulevad ka teised sõitma just siis, kui seda sobivaks peavad, viriseda ju võib.

Postitatud: 16.04.2009 13:30:54

Olen igati ühtse rehvi poolt, võibolla vaieldav ainult hind(pole ka virisemise eesmärgil). See aasta on kuidagi vähe neid ühtse rehviga sõitjaid. Ootan järgmist aastat siis vaatan mis saab, kuidagi kõhklen selles asjas.

Postitatud: 16.04.2009 16:53:39

Alla lähevad need rattad,mida RR,RS ja ML tehnilised tingimused lubavad! Muud võimalust ju ei ole.Paps-poiss. Kui saad rehvid ja veljed paika,siis mis on järgmine millega kiunu ajada?? Kui sõidab 15 meest,kellele tingimused sobivad... siis miks peaks hakkama neid ümber tegema????Sõitjad on rahul ju hetkel.Teed uued reeglid,noori huvilisi ikka pole ja vanad ka läinud.

Postitatud: 16.04.2009 17:20:46

ega mina kiunu ei aja, lihtsalt ootamatused tekivad Sulle tehnilises. Olen vaadanud, et enamusel on keevitatud- laiendatud veljed all, aga neid ju kasutada ei tohi, parem lubaks siis tehniline teist velga.
Nüüd jooksen õlletehase ekskursioonile.

Postitatud: 16.04.2009 17:32:15

kas võib sekkuda?
me pole kunagi laia velje poolt olnud, Kiho keeldub sellega sõitmast
milleks lai velg - et ajada 2K maksev asfaldi slikk sinna peale ja kasutada seda 2x aastas?

Postitatud: 16.04.2009 18:07:11

Tere tulemast!Aga laia velje ja slikkiga oleks postist mööda saanud .Järgmisest aastast laiad veljed keelata!!!!

Postitatud: 16.04.2009 22:19:18

samas on kummaline,kuidas saab ML üldse sõita laiendatud velgedega.mossel peab olema läbitud tehnoülevaatus.see aga keelab kasutada laiendatud velgesi.sellisel juhul ei tohiks need mossed ka RR tehnilisest komisjonist läbi saada. "Kood 507. Üldnõuded veljele

Nõuded: 1) peab kasutama sõiduki valmistaja poolt ette nähtud ja ETRTO või UTQG nõuetele vastavaid velgi;

2) veljel ei tohi olla vigastusi. Keelatud on kasutada keevitamisega remonditud ja/või ümberehitatud (laiendatud, kitsendatud, vahetatud sisekilbiga jms) velge;" samas RR tehnilises komisjonis ei tehta sellest numbrit,aga esiklaasi all servas oleva mõra pärast starti ei lubata.

Postitatud: 16.04.2009 22:47:20

Ahtokene, lai velg pole kunagi lubatud olnud ja jälle tegevsõitjale üllatus , on olemas thn ting. Mina ei irise, seadus on selline.

Postitatud: 17.04.2009 00:13:29

üllatused, üllatused. NR 82 ehk jäi kuskile meelde

Postitatud: 17.04.2009 00:26:27

Vaata Ahto... Meil on juhatuses pragu sellised mehed... kes on tulnud mossega rajale tagumise stabika vardaga, tundmatu istmega, mis kaetud mosse taolise nahaga, rehvide vahetusega olnud pahuksis jne. jne. millest me veel räägime. Kes ennast ära tuntsid vaielge asi ei käi nii.. kirjaoskamatus ei ole vabandus

Postitatud: 17.04.2009 08:38:03

Vaata Joel.... Meil ei ole juhatuses praegu sellist meest ....,nagu Marko Kukuskin.. kellele sa vihjad! See selleks...Laia veljega on sõidetud kogu ML ajaloo jooksul.Samas ei tohi lisatulesid ka 2 paari ette panna.. jälle seaduse rikkumine... ometi sõidetakse.Ja neid ML LUBATUD,kuid seadusega KEELATUD punkte jagub teil veel...!Lai velg ei ole ju KOHUSTUSLIK.

Postitatud: 17.04.2009 09:33:38 · Muudetud: paps

Mitte teil, vaid meil pead Sa, Ahto, kirjutama. See ei saa nii olla, et klaviatuurisõitjatel on ühed seadused ja tegevsõitjatel teised sedused. Üks vana autojuht ütles: eluaeg on lõhnadega sõidetud, mis nüüd siis teisiti on? Veidi aega tagasi Sa kirjutasid, et kõik sõtjad on tehniliste tingimustega nõus, siit küsimus, miks nad siis neid ei täida?

Postitatud: 17.04.2009 09:51:10

Tean ise mida ja kuidas kirjutada,ei ole vaja ettekirjutusi teha ja öelda kuidas Ma kirjutama pean!!!!! MIDA KURADIT TE URGITSETE????

Postitatud: 17.04.2009 09:54:20

ootame tulemust sprindilt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mees tuleb ennem sõitu ikka vihaseks ajada, sport ikkagi
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>

Lehekülje laadimiseks kulus: 0.020 sekundit