| Moskvich Liiga foorum —› VABA TEEMA —› Küsimus kõikkidele korraldajatele. |
| Postitaja | Tekst |
|
|
Postitatud: 5.02.2010 23:37:19 · Muudetud: tammekas Tere.Sooviksin teada-SU klassis hetkel leidsin Simuna sprindi juhendis,et zaz id ja gaz id on osavõtumaksust vabad.Mälujärgi oli kusagil veel selline lisa.Mida sellega taotlete? miks on mossed kehvemad,et nemad maksavad aga zaz id ja gaz id on vbad?Rohkem osavõtjaid?Miks te ei taha kõikide klasside osalustasu alandada?Saaksite ju rohkem osalejaid.Selle püüdmisega saate ehk 10 autot rohkem,aga kõikkide klasside kohta saaks ehk mingi 30-40 autot.Sinisilme lootus ehk aga olen kuulnud seda päris mitmel võistlusel. Samuti ka rahvarallisel,laske 1500.-pealt 1000.- le usun et kataks kulud rohkem kui selle 1500.- ja osalejaid miski 50.Häbi lugu endal küll veel liiga rahad maksmata aga lähipäevil teen selle ka ära kuna lihtsalt ettevalmistus Simunasse on röövinud kogu aja. |
|
|
Postitatud: 5.02.2010 23:46:09 Tammekas, ole rahulik. Need kes otsustavad selliseid asju (me kõik teame, kes need on), ei tea ise ka millega tegelema peaks. Selle asemel, et ome põhiülesannetega õigeks ajaks valmis saada, saadetakse sigadele aka rahvarallitajatele igasugu muud segadustekitavat materjali. Kõik selleks, et tekiks tunne - nad töötavad. Aga see mis vaja, see on kõik tegemata. Kui see oleks äriline ettevõte, siis ... no ma ei tea, Aga ära nad elavad. Lugu nagu ulmeromaanis. |
|
|
Postitatud: 5.02.2010 23:58:05 Seda kõike on ikka väga kurb lugeda.Ja siis kiruvad,et osalejaid vähe ja liigad ja kogu rahvasport sureb välja.Milleks tegeleda idiootsustega?Saan vägagi hästi aru,et korraldus on ikka sigakallis aga laske hinda nati alla ja osalejaid on rohkem-saate oma rahad tagasi ja nati pealegi julgen pakkuda.Vaadake lihtne tehe-osalejaid on 10 hind 1500.-kokku teeb see 15000.- osalejaid hinnaga 1000.- oleks äkki hoopis 30 tulemuseks arvake ise palju teeb.Kumb variant oleks kasulikum?Muidugi tahame kõik saada maksimaalse kasumi ka kuigi olen kursis rahvaspordis on tegu rohkem ots otsaga aga siiski sellisel juhul jääksitte äkki isegi kasumisse mitte nagu praegu vaevu vaevu tuleb tasa. Ärge kõvasti lööge aga avaldage arvamust kas mõtlen vales suunas. |
|
|
Postitatud: 6.02.2010 00:18:12 Mina ka ei saa aru, miks on vaja maksta nii palju raha, mingitele suvalistele tontidele. Veel eelmisel aastal ma vaatasin igasugu alternatiivsetele autospordialadele viltu. Kuid nüüd ma leian, et see nn põluralli entusiastliku korraldamisega pole palju erinevam midagi EAL'i poolt toetatud (segatud) rahvaspordiüritustest. See vahe muidugi on, et praegusel hetkel litsentsi pole vaja, stardimaks on 150 eeku ja ajavõtt käib käsitsi. Siiani on kõik rahul. Stradirivist võib leida päris kõvasid tegijaid. Mitte selles mõistes, et küla kõveim vend, vaid endisi, praeguseid ja tulevaseid. Võibolla olen ma lihtsalt sattunud õigete inimeste seltskonda ja ka mina tahan anda endast parima, et asi sujuks. Praegu ei ole inimestel raha, eriti maapiirkonnas, et tõsiselt rallispordiga tegelda. Selle asemel anda nendele pisike alternatriiv, et poiss (mees, naine) näiteks ise teeb endale auto valmis ja tuleb sellega võistlema. Parem ikka, kui bussiputka taga viina makku toppida. |
|
|
Postitatud: 6.02.2010 00:35:23 · Muudetud: Kritisaator Tammekas, ära seda kõikidelt küsi! Mul ei võta tükki küljest kutsuda osalustasuta kõiki B-rühma originaalralliautot omavad tegelased üle maailma Talverallile. PS: kuna omamoodi on minu "mängumaale" juba ronitud (egas ma kade poiss pole) ja MosseLiiga tekkes tunnen ka endal nind omaenda Talveralli jaoks ehitatul Elitel olulist süüd, siis kahekesti saate 750 (2X375) krooni eest u.9 tundi pika läbimõeldud ürituse, 330 km rallida, sellele lisaks mingi hulk kilomeetreid rajumaid katseid, 2 korda KORRALIKULT süüa, õhtuse diskoõhtu heade inimestega (muuseas, kõik see algas FastMoskiitosega, mille eest TÄNUD Neile!) ja täiesti pohhuistliku konkurentsivaba seltskonna. Kiiresti teed, siis hetkel on 120'st kohast teoreetiliselt 3 vabad, kuigi ise arvestan võiduajajate arvuga 100. PS: alternatiivvariant nälgivatele rahvaralluritele: süüa lõunal ei taha, 275 nägu, õhtune söök ja pidu ka ei huvita, 175. Tahad kõike ja ka hommikuni korralikult pidu panna, leiad aga 260 juurde ja magad pühapäeva lõunani valgete linade vahel ja saad hommikusöögi ka veel. Viina ostad küll ise... Kallis? |
|
|
Postitatud: 6.02.2010 00:48:59 Priit, rahvakogus, kes üritusest osavõtta tahab, näitabki seda, milline on hinna-kvaliteedi suhe. Minu mõte on ka just see, et milleks raha laristada mõtteteult, kui kordades väiksema summa eest saab sama elamuse. Nojah, kui just rahakoti peale kuri ei ole. Aga olgu pealegi. Priit ma just leidsin selliseks pisikeseks maharahunemiseks imeilusa auto http://autoline.co.ee/bp/foto-kommunaaltehnika-tuletrjeauto-VOLVO-Ladder-car--09110318572892719500.h tml. Tagantvaates..... ohhh.... |
|
|
Postitatud: 6.02.2010 22:46:50 · Muudetud: Kritisaator Neeme aga mina käisin vahepeal poisga koos Haapsalus ja soetasin meile (Talve)rallimiseks Opel Rekordi. Lisaks said sinna alla peaaegu tuliterad Michelin Ivalod. Nipet-näpet vaatamist veel ja püss missugune. No läheb lõpuks kokku 10K maksma, siis saab ka kangemad mortsud alla ja pisut kenama välimuse ka (st. disaini, sest roostet 1982 oopelil peaaegu pole, imelik onju ). Ütleme nii, et jõudsime poisiga juba ka esimesed kümmekond kilti kõvemat (sellist tagasihoidlikku, pole ju veermikku oma käega üle väänanud) pealhoidmist teha, tuttavale "õhtune kõhulahtisus" tekitada, päev on täie ette läinud. Uurisin siis ka poisi käest, et äkki tahab rahvarallit sõita: "Isa, kas ma näen nii loll välja, et sellise raha eest sellist asja teha?"
Aga too redelauto on ikka kuradi seksikas. Tegelikult ongi redelid need kõige ägedamad välimuselt aga juba viletsad sõita. |
|
|
Postitatud: 6.02.2010 23:44:25 Kritisaator kirjutas: "Isa, kas ma näen nii loll välja, et sellise raha eest sellist asja teha?" Mõnel inimesel on terve mõistus veel säilinud... |
|
|
Postitatud: 9.02.2010 23:17:42 Kas vabadele kohtadele võib ka koos naisega regada või käib see ainult redelite kohta? Väike hinnavõrdlus-4 talverallurit saavad taksoga odavamalt stardikohta kui ühistrnspordiga ja uskuge mind,taksojuht on rajaga juba eelnevalt tutvuda saanud ning hangesid pole vaja karta.Sinu arust on rahvarallurid küll alamklass aga siiamaani oleme tee ilma redeli abita üles leidnud.PÄIKEST TEILE JA TUULT PURJEDESSE. |
|
|
Postitatud: 9.02.2010 23:29:09 P:S Juba enne meid olid vanasõnad. Käbi ei kuku k..............t kaugele. |
|
Lehekülje laadimiseks kulus: 0.020 sekundit Powered by miniBB © 2001-2007 |