Moskvich Liiga kodulehele

· Pealeht · Statistika · Registreerimine · Otsing · ABI · Keel · Jututuba · Kodulehele

Moskvich Liiga foorum —› VABA TEEMA —› Kritisaator ja maailm!!!!
Postitaja Tekst

Postitatud: 15.02.2010 17:06:35

Tuld Priit!Ei viitsi su eneseimetlust igas teemas lugeda. Pane aga julgelt kõik oma mõtted siia teemasse.

Postitatud: 16.02.2010 00:00:07

Ja miks Sa arvad, et need on kõik vaid ja ainult minu mõtted??? Kuskohast Sa julged seda võtta? See, et mian olen julge ja otsekohese väljaütlemisega, viitsin klvaiatuuril tippida ja ei pea vajalikuks lambakombel kaasamäägida, ei tähenda et nende reaalsete tulemsute taga pole suurema hulga mõtlemisvõimelsite inimeste mõtted. Jah, vast poole ja natuke peale võtan puhtalt endale ja tõesti 90% ulatuses olen koos kaasaga ainutegija aga kogu süsteem aegade jooksul on kujunenud paljude-paljude inimeste peades. Kordi rohkemate inimeste peades, kui kogu EAL töötajad-asjapuldad kokku, kordi rohkemate, kui edevuse laata meenutavate rahvarallide organisaatorite nimekirjad jne. Ma julgen öelda, et toimiv süsteem on tekkinud umbes sajakonna tegelasega asju ajades ja mõtteid vahetades. Mina olen see, kes ütleb OTSE välja seda, mida paljud mõtlevad. Ma ei käi "rusikas taskus" ja ei kogu mõttetut vimma endas vaid lajatan avalikult.

Jah, Ahto, ma tõesti vaatan alati enne Talverallit hommikul peeglisse ja olen peegelpidiga rahul: nagu Alar (keso n üks kuradi tark mees ;) ), tunnistan ka endale peegli ees, et olen üks kuradi tark mees Muuseas, soovitan Sul ka selleni jõuda! Jõua ka selleni, et Sa saad öelda: mul oli õigus ja tehke järgi!

Postitatud: 16.02.2010 07:33:08

Väga hea algus, anna aga minna

Postitatud: 16.02.2010 13:39:29 · Muudetud: Alar

olen peegelpidiga rahul: nagu Alar (keso n üks kuradi tark mees ;) )

No nii ilus mees nagu mina, on üldse väga raske olla. Muuseas....

Postitatud: 16.02.2010 17:07:35

Ei saa ka osavust mainimata jätta

Postitatud: 16.02.2010 17:22:27

"on üldse väga raske olla..."
Ja Ta ei karda raskusi

Postitatud: 17.02.2010 10:45:17

ja kõrgust ei karda pilti teha koos ei saa

Postitatud: 17.02.2010 13:44:48

Ja hääl ehmatab ka kõige julgemad lapsed ära.

Postitatud: 17.02.2010 16:14:01

Piisas mul natuke ära käia ja juba õnnetus juhtund.Teema täitsa ära läbustatud ja seda ka mode poolt.Kuule Priit....Lugesin su TR juhenditLahenda mingit ristsõna ja otsi tee äärest koera-kaka hunnikuid...Täielik BS nagu sina ütled.Muuseas..... jõudsin selleni,et......! Ja mul oli õigus.

Postitatud: 21.02.2010 18:22:57

Postitatud: 28.02.2010 00:15:45

Türi ja Paide, jätke Priit rahule...
Ta on ainuke mees, kes suudab ja teeb, nii et rahvas on rahul. Ei ole mõtet kritiseerida inimest, kes tahab ja teeb ning on tasemel oma tegudes ja mõtetes. Kirjutab siin foorumis pikki jutte, kui te ei viitsi neid lugeda ja asjast aru saada, siis ei ole mõtet ka iniseda. Õppige hindama seda, mida teine heast tahtest teeb....

Seltsimees Moor, kui veel igav peaks hakkama, siis sebi endale uus mosse ja ära tule kriitikuid kritiseerima.... sest mõni inimene peab olemas olema, kes oma mõtteid väljendada suudab ja viitsib.

Postitatud: 28.02.2010 10:02:46 · Muudetud: Ahto41

sm Melioranski....Meie ei lähe auto-moto foorumisse inisema tema tegemiste kohta!Pritsigu oma mõtteid seal,kus poolehoid olemas.NB!Ta aktiiveerub enne oma nn rallit ja siis tõmbab jälle foorumist minema järgmise aastani. Ja nii ongi parem!

Postitatud: 28.02.2010 14:59:19

seltsimees moor näri muru osta omale mosse ja siis seleta

Postitatud: 28.02.2010 16:47:07

Ära kalle pläkuta.Erinevalt sinust sain oma mosse müüdud ja norm hinnaga,aga sinu oma ei taha vist keegi.Ok aitab mölast.

Postitatud: 28.02.2010 22:04:10

Ahto41 kirjutas:

Erinevalt sinust sain oma mosse müüdud

Odavaid panne ostetakse masu ajal rohkem.

Aga tõesti härrased, milleks tekitada selliseid lolle teemasid siin? Ma olen juba ammu aru saanud, et Mosseliigast on aur välja läinud ja asi on otsas. Kuid kas selle jaoks, et asi elavneks, on vaja tekitada nn. Kroonika hapukurgihooaeg?
Tehke ka midagi asjalikku, mitte ärge kraaksuge. Ma mõtlen midagi vägevamat, kui oma küla põhupätsivõistlused. Olge mehed, mitte 85 aastased tudid!

Postitatud: 1.03.2010 16:43:08

Minu mosse võis ju pann olla,kui sa Neeme nii arvad.Mina arvan jälle,et sinu mossepark on vanaraud .....ja veel üks nn hüper-super 100 000.- mosse.Head päeva.
Teema on suletud. Vastust ei saa postitada.

Lehekülje laadimiseks kulus: 0.019 sekundit