Moskvich Liiga kodulehele

· Pealeht · Statistika · Registreerimine · Otsing · ABI · Keel · Jututuba · Kodulehele

Moskvich Liiga foorum —› VÕISTLUSED —› SU klass
<< . 1 . 2 . 3 .
Postitaja Tekst

Postitatud: 9.02.2010 12:35:03

Joeli see pole jonn ja kuna need juhendid said eelmise hooaja lõpus tehtud ja ära saadetud siis on karikasarjad paikas ja nii nad lähevad edasi.

Postitatud: 9.02.2010 13:35:56

Juhendiga võivad nõus olla EALis keegi (ma ei tea kes, sest Teele ja Karmeni jutust olen aru saanud, et nemad pole), kuid sõitjad enamuses ei ole sellega rahul. Õnneks võistlusi korraldatakse piisavalt palju, et ei pea mossed teie võistlustel startima ja stardivad seal, kes nõus ML klassi tegema on. Valikutes on vabadus ja vabadel on õigus valida!

Postitatud: 9.02.2010 14:18:58

Kalle... Kui Mul on Mosseliiga tingimustele mitte vastav Mosse,ei saa Ma ju SU klassis startida?Või kuidas???

Postitatud: 9.02.2010 14:37:10

Ei saa, kuna juhend ütleb, et SU – Nliidus toodetud tagarattaveolised tänavasõiduautod – Moskvich Liiga tehnonõuetele vastavad Moskvitš-tüüpi tänavasõiduautod, VAZ, GAZ (Volga) ja ZAZ (Zaparožets). Seega su mosu peab täielikult liiga reeglitele vastama.

Postitatud: 9.02.2010 15:11:46 · Muudetud: kalle666

Vaadake Hepa Cup-i ja Läänemaa MV üldjuhendeid.Üldjuhendis ei ole ära märgitud,kui just ei märgi ära konkreetse võistluse juhendis.Holmi juhendis oli konkreetselt ära märgitud,kuna kui oleks sõitnud muu rehviga jne. siis ei saaks ML punkte aga kõik oli nagu ML peab olema ja nüüd ootakski juba selgust kas hakkb tagantjärele muudatuste aeg või miks pole punktid üleval,sest Rahvasprindisarjas on kõik üleval,Haiba on seal teises klassis oma punktidega.

Postitatud: 9.02.2010 15:43:31

Kalle...punkte ei panda enne märtsi üles, kuna sinnani on aega maksta liiga tasusi, siis vaadatakse, et kes maksnud saavad punktid kirja. Takka järgi ei võta keegi kelleltki punkte ära, kui tasu makstud.
Kust sa see aasta rahvasprindisarja punkte näed? Otsin ja otsin, kuid näe ei leia...pime vist

Postitatud: 9.02.2010 15:52:35

Sellel aastal on kõikide asjadega sihuke pull,et mängime peitust uka-uka-otsi ülesse,aga see selleks autosport.ee lehelt kui oled keskelt kollasele klõpsanud ja siis avaneb,edasi klõsad SARJAD,edasi Rahvaspridikarikavõistlused klassis Moskvich ja siis EAL Rahvaspridi KV punktitabel 2010.ja ennäe imet tlemused käes,ei läinud pooltki päeva .

Postitatud: 9.02.2010 15:56:34

Argo käisin täna Rohukülas jäätee otsas ja mina ka Hiiumaad ei näinud,sellepärast Sa punkte ka ei näe need ju kaugemal veel kui Haapsalu .

Postitatud: 9.02.2010 15:57:18 · Muudetud: Väikevend

Krt pea pool päeva läheb
Mh...miks seal 2x 2wd-a klass on??? Miskit ikka sassis seal

Postitatud: 9.02.2010 16:08:57

Ühed väiskemad 2WD-ad,teised suuremad 2WD-ad .

Postitatud: 9.02.2010 22:48:04

Nagu ma aru saan ei ole kellelgi SU klassi vastu midagi ainult on küsimus asja vormistamises.Tehke see korrektselt ära,et ML ei kannataks ja asi jokk.Ja palun... ükskõik kui suure autoriteediga pole tegu ärge võrrelge Brundza,Bolsihhi jt. tolleaja tehasesõitjate mossesid praeguste liigatajate omadega.Sina Kalle ei vahetaks ju oma Subarut LUAZ i vastu,olgugi et mõlemad on mõeldud maastikule.PÄIKEST

Postitatud: 10.02.2010 16:53:38

Urmas kõik õige,Haapsalus ei vingunud keegi et miks eraldi ML karikat pole,asi läks hiljem lahti kui nüüd avastati et Läänemaa pole ainuke kus on SU klass ja ML karikat eraldi pole.Oleks teadnud oleks ju võind need KARIKAD ka eraldi anda aga ma lähtusin juhendist ja et kui juhtubki sigla sisse,siis mossed saavad oma punktid ju ikka järjestuse järgi see pole ju raketiteadus minu poolt tellitud ajavõtule,mis on ma julgen paljude korraldajate nimel väita parimaid (kedagi kellel on veel sama hea teenus ei taha solvata).Siin kardeti et tulevad puškad rajale aga seda ei luba juba RS juhendid,kus on kõik paikas.Edaspidi püüame ML sõitjaid meeles pidada.
<< . 1 . 2 . 3 .

Lehekülje laadimiseks kulus: 0.017 sekundit