Moskvich Liiga kodulehele

· Pealeht · Statistika · Registreerimine · Otsing · ABI · Keel · Jututuba · Kodulehele

Moskvich Liiga foorum —› VÕISTLUSED —› Simuna Rahvasprint
. 1 . 2 . >>
Postitaja Tekst

Postitatud: 8.02.2010 13:42:07

Seoses mosse klassi puudumisega otsustasid Kõpus kohal olnud mossemehed, et Simuna sprint mosseliiga võistluskalendrist eemaldada ja asendada see mõne muu võistlusega.
Mis võistlus selle asemele tuleb on veel lahtine.
Info selle kohta avaldatakse ka kodulehel, esimesel võimalusel.

Postitatud: 8.02.2010 14:33:01

Et siis nagu Mossed ei tule wä????Simunas sõitvad mossemehed teevad siis järgmise muudatuse?

Postitatud: 8.02.2010 16:30:27

Kas siis tõesti Simuna korraldajatega ei saa kokkuleppele, et teha eraldi ML klass Kurb muidugi

Postitatud: 8.02.2010 16:50:40

Kurb jah, aga sõitma sinna võib ju ikka minna ... rada seal ju tore.

Postitatud: 8.02.2010 16:53:25

Kahjuks ei soovitud seal ML klassi teha ja nii juhtub kõikide võistlustega, kus ei ole ML eraldi.
Samas Ahto...ma ikka tulen vist sinna shõuud tegema ja kui kõik nii läheb nagu tahan, siis tulen vahelduseks ühe teise masinaga

Postitatud: 8.02.2010 17:01:33

Kurb kuulda,et see ei lähegi ML arvestusse.Siis puudub mul küll mõte vere hinnaga pingutada.Sai just colt maha müüdud ja mosse sebitud,et hakata liigat sõitma aga kurb,et mossedele kaikaid lihtsalt loobitakse.Vaatamas olen igaljuhul kui ei jõuagi sõitma.

Postitatud: 8.02.2010 17:30:10

Mehed kõik ei ole veel kadunud... Ahto lubas rääkida poistega ... eks siis näis mis saab ??

Postitatud: 8.02.2010 17:49:37

No mai tea, kas selle SU pärast siis kohe joonelt maha kriipsutada.
Muidugi on selge, et siksiga ei ole võrdne võistelda, kuid mossede enda vahel ju ikka saab punnid ära jagada. Ma saan aru, et Ermo sai Holmist näiteks esimese koha punnid, Kuku teise jne. Et kui kui SU klassi I koha karikat ei saa, siis nagu ei olegi mõtet minna?

Postitatud: 8.02.2010 18:31:44

Õigust räägid insener.Tühja sellest Ladast seal ees,punktid jagate Mossede tulemuste põhjal.Kui ajate mingi 8-10 mosset kokku,kes ka kohale kindlasti tulevad... orgunnime karikad ka Mossedele. Rada on ju mõnus ja piisavalt lai ka.KuratMa mõtlen sellele SU-le sellise sõnaseletuse,et Te ei taha keegi seda karikat omada.

Postitatud: 8.02.2010 18:42:40 · Muudetud: kalle666

SU-------S-sitalt,U-uhke

Postitatud: 8.02.2010 18:59:21

Härrased, Teil on mitu varianti: mitte osaleda võistlustel, kus on Mossede jaoks SU klass; käia seniks korraldajatele peale, kuni tehakse eraldi Mossed; või nagu Liiga esimestel sõitudel, kus Mossed osalesid 2wda klassis, aga Liiga arvestuse punkte anti ikkagi.

Postitatud: 8.02.2010 19:00:16

Kuule Kalle.....situ urgu!! Sina selle pasa risti-isa oled.

Postitatud: 8.02.2010 19:20:30

Ahto, sinu kätes on minu (ehk täpsemalt meie) saatus, kas tulla või mitte
Võta yks julgustav putttttel ja aja asi jonksu

Postitatud: 8.02.2010 20:19:25

Oot, kes selle SU klassi siis välja mõtles ja kes siis nii elavalt sellele kaasa elab?

Postitatud: 8.02.2010 20:30:57

Ahto mina olen kaasamineja ja selles ei näinud me midagi hullu,nüüd on pasarahe üleval, arvestasime et ML punktid saavad mossed ikka nagu nende järjekord on,selles ei näinud küll probleemi et karikas jääb saamata,ma võin ju alati ennem võistlust minna osta omale karika ja tulla koju karikaga kui ma ainult karika pärast sõidan.Oleks et on koos esimese kolme kohaga kaasneb rahaline autasu siis ma näeks siin kisa põhjust aga noh kui ei oleks seda eestlaslikku vingumist poleks ju ka midagi kirjutada.Eestlase magustoit pidi ju olema teine eestlane ja ju sellel 2010 aastl pooled eestlased teiste poolt ära süüakse .Kõik olid ju vana süsteemiga harjunud ja uute karikate jaoks juba kohad vabaks teinud aga näe vist jääbki tühjaks see koht.Mina võin ju urgu sittuda aga mitte teistele näkku

Postitatud: 8.02.2010 20:57:45

Kalle. Mina küll arvan, et ühel õigel sportlasel on (õigemini peab olema) isu auhindade järele. Kui ikkagi ei ole võimalik sellel alal ja selles klassis midagi saavutada, siis tuleb minna mujale. Kas mees (või naine) on nõus sügama oma tirtsu kehvema autoga kangema klassi tagaotsas, kuigi oskused lubaks tal võita samaväärsete masinatega võisteldes esikohti? Siis ta vahetab auto konkurentsivõimelisema vastu. Pole see Mosseliiga masin juba aastaid teistes odavam midagi. Kohati pigem vastupidi.
Aga see on küll tõeliselt veider, kui Mosseliiga juhatuses olev inimene kaevab Mosseliigale hauda. See tekitab koheselt küsimuse, kas ikka õige inimene on pandud teiste Liigatajate huve kaitsma? Esmalt Heiti ja nüüd Kalle on heitnud paljud inimesed üle parda.

Postitatud: 8.02.2010 21:14:09

Härrased selgitage lollile-olen nõus SU klassi sõitma aga ei mõista ühte asja-Punktid ja karikad jagunevad vastavalt tulemustele ja karikad saavad 3 esimest,punktid saavad ka mossed vastavalt tulemusetele ehk esimnene mosse nii palju jne. aga juhul kui ma peaksin kuuluma 3 esimese mosse hulka aga SU klassis alles 5 või veelgi kaugemal siis miks on mossesid karistatud ja nemad karikast ilma jäetud?Ma pole kunagi sõitnud ainult karika pärast vaid rohkem fun on see mis mind rajale kutsub.Kui ei usu vaadake varasemaid võistlusi 2 wd Himma/Tamm.Olen osalenud kaardilugejana ja olen rahul olnud alati saavutatuga aga siiski küsimus kui olen 3 esimese mosse hulgas aga SU klassis kusagil kaugemal kas ma ka teiste hindavate pilgude osaliseks saan või jagatakse mulle ainult vaikselt punktid ja öeldakse tubli olid?

Postitatud: 8.02.2010 22:22:48 · Muudetud: arx1

N0 nii asi on vist lahenemas !!!
Ahto võttis asja käsile...täpsem info homme

Postitatud: 8.02.2010 23:31:16

Tammekas...just nii ongi...saad vaikselt kuhugile tabelisse punktid...samas eksid...keegi korraldajatest ei tule sulle ütlema, et tubli olid ja aitäh, et raha tõid.
Tundub jah, et siiski Simuna jääb ikka sisse ja saame seal sõita. Jääb küll SU klass, kuid mossed saavad siiski omad karikad...eks arx homme täpsustab.
Kalle...head isu siis Sulle! Kui Sina karikat ei taha, siis ei tähenda, et teised ei taha! Pigem Sina kui korraldaja ei tahaks hea meelega karikaid anda. Igal sportlasel on kaks tegurit miks ta tahab võistlemas käija...esiteks see fun faktor ja teiseks kuulsusejanu. Samas karikas jääb tulevikus meenutama saavutusi...keegi ei mäleta kunagi mis saidil need punnid kirjas, kuid kui karikas on riiulil, siis saad uhkusega rinna ette lüüa, et näe ma võitsin!

Postitatud: 9.02.2010 08:40:04 · Muudetud: joelii

Kalle, ma ei tea, kas see on rahaline auhind või mitte aga eelmine aasta sai Simunas teise koha eest kast õlut, seda aastat mina ette ei tea. Kus karikad, kus õlu...
. 1 . 2 . >>

Lehekülje laadimiseks kulus: 0.021 sekundit