Moskvich Liiga kodulehele

· Pealeht · Statistika · Registreerimine · Otsing · ABI · Keel · Jututuba · Kodulehele

Moskvich Liiga foorum —› VÕISTLUSED —› Simuna Rahvasprint
<< . 1 . 2 .
Postitaja Tekst

Postitatud: 9.02.2010 09:02:09

Nii, nüüd kompromiss Simuna korraldajatega leitud. Sõidame küll SU klassis, kuid mossedele on seal eraldi karikad. Seega võistlus lülitub uuesti ML karikaarvestusse.

Vabandame segaduse pärast!

Postitatud: 9.02.2010 09:11:03

Imelik küll mismoodi mina ja Heiti seda hauda kaevame,paistab et ma veitsa loll või mis ja need KÕVAD sõitjad siin foorumis võiks ise korraldada ja sõita ka tegelikkuses mitte ainult siin arvutis.Välja arvatud muidugi Väikevend ja Arx,no Ahto ka nühib natsa võistlusradu aga teised nühivad arvuti tooli ja on kõigi ja kõige vastu mis on muutuv sapised.

Postitatud: 9.02.2010 11:45:14

Kui midagi tarka enam öelda pole ja oma karika jutuga jänni jääb, siis kohe foorumi kimamise peale. Lihtsalt eelmine aasta sai Simunasse satutud ise neljas, naabrimees teine ja sealt see kast õlut tuli. Sai lihtsalt Moori pärast mindud ja ka siis oli kahjuks võistlejaid vähe. Aga kahele ja kolmele autole ma konkuretsi tõesti praegu ei tule pakkuma. Kui mul huvi poleks siis ma seda foorumit ei külastaks, et kui asjad siin kunagi selgemaks saavad küll tulen ka EAL alla tagasi(kui võetakse) aga eks muidu käin mujal küll kätt harjutamas.

Postitatud: 9.02.2010 15:38:14

Ärge siis mehe-pojad alt vedage.NB Regage siis ennast mõlemale võistlusele st V-Maarja valla mv ja rahvasprindile.Stardimaks on ikka sama.On ööbimis võimalus ka.Küsige Hr Nursi käest kas võtab teki alla.
<< . 1 . 2 .

Lehekülje laadimiseks kulus: 0.013 sekundit