| Moskvich Liiga foorum —› VÕISTLUSED —› Koeru talv 2010 |
| . 1 . 2 . 3 . 4 . >> |
| Postitaja | Tekst |
|
|
Postitatud: 9.02.2010 12:34:31 Terekest siis taas. Aeg nüüd siis sealmaal, et upitan väheke võistlust - praegu on reganud ainult 2 ML autot, ruumi nimekirjas "veel" on. Siis saaksime ka teada, kas tegeleda veel radade ettevalmistamisega või tuleb paremaid aegu oodata. Aga õnneks on meil teisigi võistluse "promojaid" http://www.rally.ee/?a=a009&b=7944 Tore, et korraldajatest ja võistlejatest nii palju peetakse ja EAL RSK enda poolt suure vaevaga kinnitatud juhendit 10 päeva enne võistlust ka läbi loetakse ning mitte 1 päev või mis enam ei tundu ka võimatu - sootuks peale võistlust ja kukutakse ümberkorraldusi tegema või üldse tühistama. |
|
|
Postitatud: 9.02.2010 15:30:21 No kurat see ei ole enam võimalik. Olin just õnne tipul, kui juhendit lugesin, et saab üle pika aja turvalisemalt sõita, ega pea kaameratega jms linti võtma, et teiselgi läbimisel mingisugune legend oleks. Mulle vist küll nüüd aitab sellest jamast ![]() |
|
|
Postitatud: 9.02.2010 16:23:34 Ja siin on suure juhi selgitused: http://www.ruudulipp.ee/avaldati-koeru-rahvaralli-juhendi-bulletaan.html EAL-i seisukoht on, et teadmatuses sõitmine on ohutum kui teadlik. Egas midagi, ootame järgmist bülletääni - äkki juba homme tõuseb päike läänest |
|
|
Postitatud: 9.02.2010 22:30:51 Vai kurja!Mina kohe ei mõista mismoodi on teadmatuses sõitmine ohutum.Äkki peaks hakkama pimesiku sõitu tegema siis oleks ehk veel ohutum.Juht ei näe ju mis ees toimub ja ei riski siis ka vajutada.Ei ole eeltutvumist vaja aga andke siis asjalik legend ette.Rohkem shikaane ja usun,et keskmine oleks sellega ka rohkem mahavõetud või mis teie arvate kaasvõistlejad? |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 11:14:52 · Muudetud: kollanenool Ükski korraldaja ei taha ka enda peale legendi kirjutamist võtta. Kõige lihtsam variant oleks ikka korra läbi sõita nagu koerus algselt oli planeeritud. Selles EALi seltsimeeste haiglasest arusaamast pole ma mitte kunagi aru saanud , et ilma tutvumiseta on ohutum. Ilmselt ei tunne nad inimloomuse neid nüansse, et igasugune alalhoiu instinkt ju peale fooritulede kustumist kaob![]() |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 11:51:43 kollanenool kirjutas: Ilmselt ei tunne nad inimloomuse neid nüansse, et igasugune alalhoiu instinkt ju peale fooritulede kustumist kaob Huvitav kas see instinkt kaob sul ka linnaliikluses fooritule kustumise korral? Olen sinuga koos sõitnud, pole nagu täheldanud. Aga kui vaja saab ka fooritulede kustumist bülletääniga reguleerida ![]() |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 14:19:10 Ei mõista!! Rally.ee artiklis on Perosti põhimõtteliselt nõus tutvumisega (et ohutum) ,aga ruudulippu artiklis on nagu tutvumine sama mehe arvates ohtlik! Eks siis tuleb oodata järgmisi valimisi...... sinnamaani ei muutu midagi.Heiti ... oskad öelda ajaloost kes RSK peapumba juures oli,kui 2006 reformid hakkasid???? |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 14:40:47 Ahto41 kirjutas: kes RSK peapumba juures oli,kui 2006 reformid hakkasid???? Perosti ikka, kes siis veel ![]() |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 14:49:59 |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 15:28:22 See on küll kurb uudis, kas tõesti peab kohe püssi nurka viskama? Keegi ju ei kahtle Koeru ralli korraldajate professionaalsuses ning sõidetud oleks ta heameelega ka ilma eelneva katsete läbisõitmiseta.... tõesti kahju, rallisid niigi vähe ![]() |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 15:30:02 · Muudetud: Kritisaator Koostöö Eesti Autospordi Liidu rahvaspordi komiteega Koeru rahvaralli organiseerimisel ei ole korraldajate hinnangul enam usaldusväärne ega võimalik.
Et siis nii ongi. Koeru sõidust on kahju, klassik jääb ära. (Ennegi on 200+ autotäit ühel päeval kulgema mahtunud, seega osalejate puuduse üle kurta nagu ei tohi ja konkurentsi ka pole.) Kuid kas VAID RSK on süüdi? Vaadates Kõpu rallisprindi osalejate arvu 14, juba ühte ärajäänud sportsprinti, Ohekatku asjade taga numbrit null hetkel, siis on kogu EALis midagi ikka väga mäda. Mis sportrallisse pressimisest saab juttu olla, kui isegi sprinti ei taha keegi sõita. Ometigi peaks iga mees omale sobiliku klassi leidma kogu sellest sportklasside hulgast ja siiani on ju ikka jutt olnud, et "pritsime pappi nagu lüpsilehm enne lüpsi". Ohoh, hoopis masuaeg on saabunud? Siinkohal tuletan meelde, MIKS selline asi kui rallisprint üldse tekkis või populaarseks sai - ikka sama majanduskriisi pärast Vabariigi alguses u.15-16 aastat tagasi, et spordimeestel käsi rooste ei läheks. Tehnikat ja tahtmist oli, raha pikkasid rallisid sõita (ja ka korraldada) mitte. 3.1. Sportautod 2WD rühm A; N; E (ralli) ja II liiga 3.2. Sportautod 2WD (Sprint) - ERK; ERK Standard ja ringrajaautod 3.3. Sportautod 4WD - rühm A, N, E ja WRC 3.4. Sportautod 4WD (Sprint) - ERK; ERK Standard ja ringrajaautod 3.5. Noored - noored kuni 16 aastat 2WD kuni 1600 cc 3.6. Noored - noored kuni 18 aastat 2WD kuni 2000 cc 3.7. Veoautod - GAZ 51; GAZ 52 ja GAZ 53 |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 15:46:33 Õige otsus Mille kuradi pärast seda EAL-i vaja on. Aga samas võistluse võiks ju teha ilma EAL-i "toetuseta". Näiteks valla meisrivõislustena vms. |
|
|
Postitatud: 10.02.2010 19:42:23 · Muudetud: Kritisaator kollanenool kirjutas: Mille kuradi pärast seda EAL-i vaja on. Aga samas võistluse võiks ju teha ilma EAL-i "toetuseta". Näiteks valla meisrivõislustena vms. Minu arust ka, aega ja vaeva on kulutatud, paljud juba ennast Koerusse rallile plaaninud jne, miks head asja raisku lasta? Juhend ju olemas, sealt välja rookida mõttetus ja ongi olemas. Vaadata kriitiliselt üle osalustasud, ajavõtukulud (miks maksta mõistmatutele) ja mina usun, et küll saarlasedki ennast üle mere kohale veavad. 10 päeva on ju veel aega... ja mõni fastmoskiito on ju avaldanud soovi jälle kord kihutada Äkki tuleb "tutvustab" Melioranski oma pushka-mossetki lumele, käis teine suvel närviliselt suitsu tõmbamas ja unistas odavamast kohast, kus puuriga massinat testida.
Ja nagu ikka, siis pilguke ka ajalukku: sellised vastasseisud pole maailmatasemel haruldased ja ikka on kaotajaks pooleks jäänud igasugused "ainuõiguslikud-despootlikud" alaliidud. Kõige tegijam lolluste vastu võitleja on olnud A.S.O., kes on vägikaigast vedanud nii UCI kui FIAga ehk siis rattameeste ja automeestega. Korraldavad nad Tour de France'i, Paris-Nizza veloduuri, Vueltat kui näiteks ka Dakari. Ja mõlemad suured alaliidud on pandud fakti ette: võta või jäta, meie üritused on suured ja tugevad! Ketivenitajad püüdsid veelkord õõnestada A.S.O. jalgealust 2008 aga ikka tulutult. Ja ka FIA cross-country sari on olemas aga Dakar on siiski ülim. Minu arust on Koeru Talv koos Vao ülestõusuga juba nii kõva kaubamärk küll, et Teil pole vaja koogutada või osalejate puuduse üle kurta. Oma Koeru valla "sari" Külaseltsi korraldusel ja elu on lill nii Teil kui sõitjatel. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 10:20:11 krt! tegin ilmatumad investeeringud ( kiivrid,sidebox, teine käigukast ja uus ülekanne jne.-jne.) ja nüüd krt jääb ära, tahtsin ka selle Koeru ralli ära lõpuks proovida ja näe!!!! Käigu persse see EAL! Peep ja Margus võiks teha selle ralli tõesti kas siis klubi üritusena või valla või muu asjana! nüüd on küll hing täis raisk!!!!!!!! Pimedas juhtub asju!!! |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 10:31:43 ja veel Priidule! Fast Moskitosest on saanud E-kapell ja tänasel päeval toimib ja juba üsna kvaliteetselt tehtud asjana ( reklaaaaaaaaaaaaaam) ![]() |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 11:29:28 · Muudetud: Heiti Ma arvan kui oleks kõik ennast õigeaegselt kirja pannud, ei oleks see otsus nii kergelt sündinud. Mõelge vahest korraldaja peale ka, tal on vaja tellida legendid, numbrid, karikad jne. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 12:31:00 Heiti ! Korraldajad ei kahelnud hetkekski, et osalejate arv täis ei tule. Selleks olime piisavalt palju huvilistega kõnelenud, et selles mitte kahelda. Ja see otsus ei sündinud kergelt. Sitt tunne on veel praegugi, kuid igal asjal on kuskil piir. Palun ära väida asja, milles sa ei ole kompententne. Küll aga võiksid komitee liikmena võtta ausa seisukoha, kõnelda natike tõtt ning hakkaks otsast peale. Meie eesmärk ei ole kakelda. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 12:51:11 Peep, siin on Heitil paljus õigus: jutt on koerasitt, papp kontol maksab. 10-20% on ikka neid, kes lõpuks ümber mõtlevad, mõni põhjusega mõni lihtsalt niisama... See ehk raha on asi, millega saab arvestada. Selles suhtes on mul hästi, regamine ja kulude katmine läheb kuid varem lahti. Aga kõik see muu... tehke ikkagi asi ära, oleks minu soovitus. Lihtsalt võtke kätte ja ongi olemas. Ja pärast õhtul peab Alar oma kaardilugjeat iseenda suure ihuga kaitsma , kui läheb "aruandluseks", ei aita pillimäng ega miski ;) |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 12:58:58 · Muudetud: Heiti Kritisaator kirjutas: Ja pärast õhtul peab Alar oma kaardilugjeat iseenda suure ihuga kaitsma Kaitseb ta jee, paneb ise ka võmmu kuklasse kui saab
Ja Peep kui tõest rääkida, siis hetkel mulle tundub, et asi on kinni sinu jonnakuses. "Kui mul ei lasta reeglitest kõrvale hiilida, siis vot ei korralda ka" Võin ka muidugi eksida kuna ei tea tegelikke tagamaid. Aga kõrvaltvaatajale jääb selline tobe mulje küll. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 13:56:14 Aga ega tegelikult ei ole EAL küll midagi soodustavat teinud. Võistlejal on reeglina ainuke suhe EAL iga see nn. võistleja kaart ja on ime, et selle tasu ei tõstetud see aasta. |
| . 1 . 2 . 3 . 4 . >> |
|
Lehekülje laadimiseks kulus: 0.023 sekundit Powered by miniBB © 2001-2007 |