| Moskvich Liiga foorum —› VÕISTLUSED —› Koeru talv 2010 |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . >> |
| Postitaja | Tekst |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 14:37:13 EI tunne enam Heitit ära. Kunagi oli muhe mees.... nüüd ajab ainult udu suust välja. Peepu ja Margust jonnimises süüdistada on küll alatu.Kaua võib seda rsk või eal jama kannatada.Ole parem vait ja mine sinna Vabaduse pst-le foore bülletääniga reguleerima. MÕTETU MEES!!!!![]() |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 14:57:01 Heiti kirjutas: Ja Peep kui tõest rääkida, siis hetkel mulle tundub, et asi on kinni sinu jonnakuses. Aga miks EAL jonnib? On võetud mingisugune idiootne seisukoht, et mitte mingisugust tutvumist ei ole ja nii jääb! Ja ühtegi normaalset põhjendust sellele seisukohale ka pole, ainult mingi udu ajamine, et sportralli element ja et kindlasti me midagi muutma ei hakka, kuigi võistlejad seda sooviksid. Ahh s... kah |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 15:08:15 · Muudetud: Alar Heiti, sa oled vist küll ainumas pealtvaataja kellele selline "tobe mulje" jääb. Usun oma naiivsuses, et valdav osa enamus, ja nii ka mina, siiski kummardavad korraldaja sirgeselgsuse ees. Ometi leidus keegi kes ei pidanud paljuks vasikatega mitte võidu joosta, riskides sealjuures oma hea nime ning võimalike vääritimõistmistega. Lõi käega saamata jäänud tulule ja luges korstnasse ka need vahendid mis juba selle otsuse tegemise hetkeks kulutatud olid. Loe uuesti ja rahulikult läbi see artikkel: http://www.rally.ee/?a=a009&b=7952 ja mõtle, et just nii see on. Millegipärast olen ma muidugi veendunud, et sisemas saad ka sina aru ja oleks sa tol õnnetul päeval kui sa koos teiste komitee liikmetega hääletuskätt tõstsid, teadnud millised tagajärjed see järjekordne "kohitsemine" kaasa toob, otsustanud teistmoodi. Tol korral oleks sa pidanud natukenegi ilmutama selgroogsust, sest oled sa ju ainuke sellest "krokodillide komisjonist" kellel mingisugunegi seos rahvaspordiga olemas on. Ülejäänud otsustajatest teab asjast ju ainult kabinetis kuvanduva intereto kaudu (naljakas, et nad praeguses olukorras kui pall nende väravas on, ühtegi endapoolset vabandavat selgitust eetrisse ei paiska. Pigem teevad näo nagu polekski midagi juhtunud.) Ma mõistan, et täna on sinul, ühena kätt tõstnutest, raske minna iseenese vastu ja tunnistada, et see oli tookord viga, aga usu mid, seda ja veelkord ainult seda sinult praegu siinse seltskonna poolt ainult tahetaksegi. Kõik me oleme lollusi teinud ja mõned mõnikord seda ka tunnistada julenud. Ja ärme hakkame jälle rääkima, mis on RR jaoks õige ja mis vale - see on nüüd juba surnud teema. Edasi uutele töövõitudele, seltsimehed! No blääd, on mul alles sõbrad. Heiti üheltpoolt ja Peep teiselt poolt.... |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 15:53:22 · Muudetud: Kritisaator Sul, Alar, on veel rohkem sõpru
Aga paar minu mõttekest rahvaralli lisakatsetest. Ehk kui mina kunagi asja ette võtan, siis mida ma teeks. 1. katsete pikkusest sõltuv stardiintervall. Ütleme omas peas olen mõelnud nii: kuni 5 km ja korraldaja nootidega - 1 minut, 5-7/8? 2 minti ja üle selle 3 minutit. Viimast ei võtaks kindlasti ükski rallikorraldaja ette, kui see oleks kohustus. Pimekatse kuni 3 km. 2. eeltutvumine. Katse, kus on korraldaja noot, võib eeltutvuda just Koeru meeste mõeldud kujul: peakohtuniku sabas, et vajadusel iseendale lisamärkmeid teha. Selline eeltutvumine on korraldaja otsustada, kas see on võimalik (katsed kaugel vms). Pimekatse ehk noodita katse tutvumine keelatud aga selline ei saa olla "metsavahe tee". Ainult plats, spetsrajatis (ka jäärada) vms. 3. noodiga ja noodita lisakatsete suhe mitte üle 50/50, seda arvuliselt mitte kilometraažilt. 4. lisakatse ise. Pimekatse nagu ta tänagi on: ei sohi olla ühtegi selgelt ohtlikku objekti raja ääres. Noodiga katse: sellise arvestusega, et sirgekiirused ei saaks 2wd autodel tõusta oluliselt üle 90 km/h ja pikad "ühed" on keelatud. Seal tuleb vahele panna korralikud šikaanid. 2-6 kurvid lubatud, kui on mingi mõistlik turvaala puudeni. Vältida tuleks sügavate eurokraavidega teid. 5. rahvaralli pikkus. Iga lisakatse kilomeetri kohta peaks olema vähemalt 10 km regulaarsust/täpsust, mis paneb kohustuse kaardilugejale. Ehk 10 kilti katseid = min 110 km üldpikkust. 30km=330 jne. Need siis minu sendid EALi RSKle. PS: eraldi tooks mina sisse mõiste "sprintralli". Ehk see mõtteu mölutamine sprintidel asendada millegi põnevamaga. 1-2 katset, mida sõidetakse läbi mitu korda. Aga võib ka teha meeskondliku sprintralli, kus mõlemad sõidavad lisakatset aja peale (tekib ka individuaalne sprindijärjestus), need summeeritakse ja katsete vahepeal on ülesõidud. Näiteks Rapla-Juuru, Laitse-Jaanimäe, Audru-Taali või Koeru-J.Jaani(krossirada) jne. Ülesõit pole keeruline aga hilineda/varem jõuda ikka ei tohi. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 16:26:29 Ma saan aru, et igasugune valitsus on halb. Kas see valitsev organisatsioon siis teeb midagi või ei tee midagi, ikka on halb. Koguaeg on väga halb. See on paratamatus. Kui sina Alar oleksid kuskil valitsuses, siis oleksid ka sina kellegi meelest halb. Olenemata sellest kas sa hoiad kätt püksis või peakohal. Aga valitsus teeb otsuseid ja annab välja määruseid mis on teatud ringkondadele täitmiseks. Alati on võimalus valitsuse töösse sekkuda ja anda oma panus. Aga selleks peab olema julge, sest sa tead, et siis saad ka sina pahaks. Kergem on olla õige mees ja klaviatuuri toksida. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 16:30:13 · Muudetud: Alar Priit, ma just rääkisin, et suhtelislt mõtetu on taaskord alustada arutelu, et milline see rahva-autosport peab olema ja milline mitte. Nagu sa isegi tead, pole kõik need jutud nende aastate jooksul kuhugi välja jõudnud ja ei jõua ka edaspidi. Selleks peaks keegi piisavalt selge visiooniga vastutusvõimeline ning mis peamine - teotahteline seltsimees (või Grupp Seltsimehi) selle projekti EAL tasemel käsile võtma. Tõestama ära ja viima ellu. Paljast teemaarendustest ja "erinevate heade" mõtete loopimist ei saagi keegi võtta tõsiselt. Üsna selge on see, et olgu see rahavsportlaste kandepind nii lai ja kõikvõimas kui tahes, ei taha keegi (nii ka EAL) VÕIMALIKE tagajärgede eest vastutust kanda võtta ja oleks meie kui turvavarustuseta sõitjate poolt naiivne oodata ja loota et nad seda kavabatahtlikult teeks. Lihtne ja selge. Nagu ka vana Järva-Jaani vanasõna: "Lihtsam viis midagi lubada on seda mitte kooskõlastada" Ütlesin juba kord, et ei ole korraldajal tahtmist ega viitsimist kellegiga vägikaigast vedada. (Sellepärast ei toimunud ka enam minu eestvedamisel Juuru Jõulusprinti), nii ka Peebul. See eltutvumine on selle asja juures veel see kõikse väiksem asi. Vana pätina võin öelda, et alati saab keeldudest juriidiliselt korrektselt mööda hiilida kui seda ilmtingimata vaja peaks minema. (Olen alati öelnud, et kui nii väga tahetakse eeltutvuda ja seda rallisse sisse viia, siis ei ole midagi kergemat kui asteada elegantse liigutusega pealtvaatajatele mõeldud katsete kaardid nädal paar enne netti ja kes tahab see tutvugu niipalju kui kulub. Kirjutagu need pöörded lugupeetud rallurid kavõi verega lumele.) Küsimus on ju hoopis selles, et väidetavalt tuleb üritus korraldada "koostöös" EAL-ga. Kus on nüüd on siis see nendepoolne "koostöö" täna? Lugedes artiklit näema ainult kaikaid lendamas. Küll kodaratesse, küll veel igale poole mujalegi.... Aga vahet ei ole. Võtame Heiti oma peresedaan Škoda, paneme sulle jänku maski ette, et sind keegi ära ei tunneks ja lähme laupäeval nagu õiged mehed Simunasse sõitma. Saad korra Ahto käest üle kaela ära, õhtu võtame üks viin et valus ei oleks ja oleme jälle kõik sõbrad edasi. Peebu võtame kaineks autojuhiks kaasa, las kiikab ka kuidas naabervalla mehed radu ajavad.... Alar Klaviatuurisõitja |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 16:56:02 · Muudetud: Heiti Alar kirjutas: Lugedes artiklit näema ainult kaikaid lendamas. Küll kodaratesse, küll veel igale poole mujalegi.... Nüüd natuke targemana saan aru, et kordus see mis paar kuud tagasi. Oleme kõik mõjuvõimsa ajakirjanduse kütkes
Toon ka ühe toreda näite tänasest päevast
http://sport.postimees.ee/?id=223429 ja see mis kõik ümber lükkab http://www.youtube.com/watch?v=CucRfJAhMys |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 17:35:07 · Muudetud: Väikevend Ma vist loll, kuid ei saa aru kuidas see video uudise ümber lükkab? Grossi seal videol ma ei näinud, kuid küll subarut...samas, kas see on maailma ainuke subaru? |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 17:44:01 · Muudetud: Heiti Gross jookseb seal sini-mustades tunkedes, kapuuts peas. Ei paista nagu kuskilt lahtist luumurdu Ja kas sa arvad, et neil oli seal Arcticus mitu subarut tutvumiseks kaasas? |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 17:50:47 Alar kirjutas: Selleks peaks keegi piisavalt selge visiooniga vastutusvõimeline ning mis peamine - teotahteline seltsimees (või Grupp Seltsimehi) selle projekti EAL tasemel käsile võtma. Tõestama ära ja viima ellu. Alar, EAli pole selleks üldsem itet tarviski. Seda ma ju kirjutasin, et tuleb käituda nagu A.S.O. ja siis hiljem on keelan/käsen seltskond lihtsalt fakti ees. Ma julgen seda ju öelda, et olen omanud visiooni, tõestanud selle elujõulisust ja selle ka korduvalt ellu viinud. Ja üha rohkem tundub, et tuleb trügida ka rahvarallurite mängumaale kasvõi näitlikuks õppetunniks, sest tegelikult vedeleb hunnik raha maas. Sina (vana pätt nagu minagi, kes ma 12 aastat ainult seadustest "möödahiilimisega ja optimeerimsiega" raha teenisin) tahad Heitiga Historicut sõita - korjame ralluritelt papi kokku ja "sto let" pole sponsoreid vaja. Kindlasti leidub ka hulk olude sunnil töötuid autospordisõpru, kes 500 krooni ja korraliku söögi/peo eest head kohtunikutööd teevad (transakulu on neil 0 krooni) ning suisa stopperit käsitleda mõistavad ja ongi olemas. "Peakorraldaja" võib olla kasvõi Jon Doe või Eedik Bureešin, vahet pole. Kuid EAL võiks lõpuks aru saada, et selline asi on jama. Teeme veel pisut "mainekujundust" EALile ka interneeduses, teles ja raadios, tuletab kõik "sita" ikka rahvale kenasti meelde pikkides vabakäeliselt märksõnadena Märtin, Käo, naisepeks, Maserati jne "kollasesse essa" sisse, kas seda tõesti oodataksegi??? Kõik tugineb FAKTIDEL aga fakte saab erinevalt esitleda näiteks kenasti enne seda suvist suurt rallit... Lisame sinna radikaalsemad meetmed omaenda heade sõprade või sugulaste näol erivenates KOVide volikogudes või suisa vallavanemate näol (ja rahvasportlastel neid ikka jagub), ei mingeid kooskõlastusi mistahes autospordiüritustele jne, ongi tore??? Paide ralli on juba välja jäetud. Sellise olematu suhtumisega ja omaenda munade sügamisega EALi poolt hakkab varem või hiljem kuskiltpoolt kärisema. Õigemini on juba hakanud, kaks rallisprinti ära jäänud, üks rahvaralli, teine toimus sellisel "omamoodi" ehk unistustele mittevastaval moel, Ohekatku auto/rallikross on ka hetkeseisuga täielik naljanumber jne. "Pisut" persses on asi, kui tagasihoidlikult hinnata. See siis Heiti pandud meediakujunduse näite peale. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 18:10:38 Sa Alar tead,et Ma kade poiss ei ole. Miks ainult korra Heiti`le. Võib ju kindluse mõttes rohkem ka(järgmiste asjade eest). Kas Heiti`le nüüd enam V-M mv litsentsi teha jõuab.... on ise küsimus. Äkki läheb pärast suurele juhile kaebama...,et tehti nii...ja naa ka veel. Loomulikult sõitma Simunasse. Maksin eal-le 650.- saaks Heiti käest natuke tagasi.![]() |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 18:21:23 · Muudetud: joelii Heiti mis siis tõde on Grossi ja Tänaku loos. Lahtisest luumurrust niipalju, et seda sealt tunkede alt tõesti ei näe. Tavaliselt plaatistatakse luud kokku, õmmeldakse auk kinni ja koju kätt valutama, või rallit vaatama Lisaks veel, kas ei saaks endiste sotsmaade autode klassi, Skoda pole ju ei vene ega korraliku kapitalistliku riigi toodang ja tagavedu. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 19:08:51 map tea, mul täna eriline tuju tähte närida ...nii kehva kvaliteediga videos ma kahjuks aru ei saa, kes seal tunkedes, kuid kus on öeldud, et nad tutvusid tundraralliga? Nad valmistusid ette...ette võib valmistuda ka poest nätsu kaasa ostes ja seda täitsa edukalt eestis, mitte, et see nüüd aitaks Koeru rallit ette valmistada![]() |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 21:24:51 · Muudetud: Alar Heiti, ega mina kah sellest sinu toodud näitest nüüd päris täpselt aru ei saanud....Usun, et see taotluslik sahinate tekitamise ja salapäratsemise oreool on MM-Motospordile omamoodi kaubamärgiks. Kes asja jälginud on, need on samalaadseid ilminguid ennegi täheldanud. Iseasi kas keegi neile seda, nende lummuses olles, ette on söandatud heita. Lemmikute üle, kak gavaritsa, kohut ei mõisteta. Aga mitte sellest ei tahtnud ma kõnelda. Tegelikult pani vanainimest üle pika aja sulepead haarama hoopis asjaolu (lisaks sellele, et sõbrale tahetakse kolakat anda), et kutsuda asjas täna sees olevaid tegelasi üles tegudele. Sest tundub, et just praegu on tegude aeg. Kindlasti ei hakka ma kunagi jagama Priidu seisukohti, et autospordivõistlusi peaks korraldama ilma EAL-i heakskiiduta ja neid ignoreerides. Aga EAL-i mitteametlik "kastreerimispoliitika" oleks tark peatada küll. Aga selleks on vaja nüüd ja praegu selgrooga inimesi ja nende selget visiooni. Usun, et paljud on tänaseks mõistnud, et kahjuks mitte keegi seal paljukirutud komisjonis (kes peaks olema koostööaldis hääletoru kõigile rahvasportlastele) ei oma kahjuks mingitki "oma mõtet". Üksmeelselt kiidetakse takka eestkõnelejale ja mõtte autorile kellel on vist asjast sellisel kujul villand. Kes on otsustanud, et vaatamata laiale huvigrupile ei ole ega saagi olla rahvarallit sellisel kujul olemas. Ja ära tule mulle nüüd Heiti väitma, et vanainimene näeb luulusid. Kui nüüd väljast ei sekkuta, julgen väita, et ei ole meil mingi aja pärast enam seda rahvaspordi ala. Vähemalt sellel senisel vanal heal "eesti klassikalisel" moel mitte. Ja mitte, et mul sellest isiklikult midagi oleks, lihtsalt kahju on kui midagi vana aga paljudele vajalikku kellegi poolt lihtsalt ära lõhutakse. Lõhkutakse lõhkumise pärast. Ühtegi adekvaatset ja kõigile usutavat põhjust pole te ju siiani veel esitadanud. (Kui sa panid tähele, siis mina ei hakanud kohe vinguma kui te sellest algselt teada andsite, et senisesse formaati käärid sisse lööte. Ootasin ja vaatasin, et milline siis on see uus, loodav ja mõlemaid osapooli rahuldav formaat. Ja nüüd siis palun: toimub sulaselge teadlik lammutusprotsess) Ja ära tule mulle, sõbrake, nüüd rääkima, et kõik valitsused on pahad. Loomulikult tuleb kõigil valitsustel teha ka ebapopulaarseid otsuseid. Ja tehke seda. Vahepeal on see kindlasti ka vajalik. Aga ainult ilma demagoogiata ja nii, et seda ka usutaks. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 21:40:43 Heiti! Kas se Grossi sõitmata jäämine soomes pole mitte selles ,et tal juhiload peatatud? see ülejäänud jutt ju täitsa pläma ,et käsi katki jne.
Alar ja teised! Jah räägime siin küll aga nagu Alar juba mainis siis peaks keegi midagi ka tegema?? Mina se kahjuks ei ole ei ole seda ajanatukest üldse aga kuidas siis mõjutada seda EAL-i?? Kas koostada jälle ja veelkord üks visoon asjast ja läbi Heiti saata sinna`???? sest arvan kui meil mingi mõistlik ette või tahapanek oleks paberil anda siis heiti vist ikka kostaks me eest??? ega ta nüüd nii M ka pole nägin teda alles, oli täitsa oma kujuga ![]() |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 21:58:46 Te sõbrad vist tõesti ei saanud aru mis ma seda postimehe linki näiteks tuues mõtlesin. Aga ma ei seleta seda lahti ka. Teen homme veel vähe uurimistööd ja ehk siis selgub kogu tõde. |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 22:13:30 Heiti, kui Sa tõesti selgitad homme üldsusele KOGU TÕE, siis me raiume Sinu nime igavesti autospordi ajalukku. ( loomulikult ei mõelnud ma tõde, väidetavalt jalamees Georgist, las tema poseerib Postimehes rahulikult edasi.) |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 22:35:59 Jah, ma mõtlesin seda teemat "Tegelikud põhjused - miks jättis Peep ralli ära?" |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 22:40:50 Heiti...ma sain aru küll, mis mõtlesid selle postimehe lingiga...tahtsid öelda, et ajakirjandus ei peegelda tõde ja selles osas on sul tuliselt õigus! |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 22:44:22 no nii kas läks nüüd pall veerema??![]() |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . >> |
|
Lehekülje laadimiseks kulus: 0.015 sekundit Powered by miniBB © 2001-2007 |