| Moskvich Liiga foorum —› VÕISTLUSED —› Koeru talv 2010 |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . >> |
| Postitaja | Tekst |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 22:45:42 · Muudetud: Alar Kle, Heiti ja Peep! Lähme siis lauba Simunasse vä? Pistame Mooriga rinda ja vaatme õhtu, mis tal sahvris head paremat peale on ammustada. Nagu vanasti sm. joelii köögis.... |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 22:49:01 ennup kirjutas: nägin teda alles, oli täitsa oma kujuga M'e on päris mitme erineva kujuga. Heiti kirjutas: Jah, ma mõtlesin seda teemat "Tegelikud põhjused - miks jättis Peep ralli ära?" Ma nagu lugesin need kõik artiklid, jutud ja kommid läbi ning mulle tundub, et EAL peabki kirjutama sellise loo, sest just EAL oma hoolimatuse, saamatuse ja asjaoskamatusega on Peebu ajanud nii kaugele, et Koeru ralli korraldamisel puudus mõte. Kas leegi on näinud viisakat selgitust sellele, miks EAL ei suuda oma asjadega hakkama saada ja kõiki dokumente õigeks ajaks korda ajada? Milles on Koeru ralli korraldajad süüdi, et EAL'i inimene, kes juhendi kinnitas, ei osanud lugeda? Milleks on vaja Eesti rahvale kelgunööri nimega EAL? Kuigi peaks mainima, et see talv on kelgunööre katki läinud küll, ehk peaks neid Tallinnast laenama tulema? |
|
|
Postitatud: 11.02.2010 23:20:59 Alar kirjutas: Kle, Heiti ja Peep! Lähme siis lauba Simunasse vä? Pistame Mooriga rinda ja vaatme õhtu, mis tal sahvris head paremat peale on ammustada. Nagu vanasti sm. joelii köögis.... krt alar mind ei tunnegi enam ? mix te kahekesi heitit pexma hakkate ma tahax ka jalkat taguda ![]() |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 00:04:46 Alar kirjutas: Kle, Heiti ja Peep! Lähme siis lauba Simunasse vä? Pistame Mooriga rinda ja vaatme õhtu, mis tal sahvris head paremat peale on ammustada. Nagu vanasti sm. joelii köögis.... Heiti , EAL´i jms asjus hetkel sõna ei võta!! |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 00:49:08 Tere jälle.Sõitnud olen suht kaua kuid sõnelend vähe.Soovin jõudu Peebule ja olen päri Alariga,nad mõlemad teavad ja tunnevad mind ja jõudu Sulle ka Heiti.Üksik hunt on raske olla,ma olin ka kunagi riigiasutuses,lahti lasti rsk.Ühest asjast ei saa aru?To Kritisaator....Kui sa kõike nii hästi tead,miks sa ainult sõidukorraldaja oled?Ma harva kirjutan aga see sinu tarkus jutumehena hakkab üle viskama.See sinu PAZ ja ZIL koossõit on tore üritus koos ööbimisega aga edasi mis?Kui sul on midagi tarka mõttes tee ära ag a ära krt targuta teiste kallal.Ma ei ole kunagi sinu noodistatuid kilomeetreid läbinud kuid Koeru omi sa küll õpetama ei sobi.Ja kui sa räägid midagi ridadevahelt lugemisest siis selleks ei ole kõrgharidust vaja,kasuta oma empaatiat mida sulle on antud rohkem kui teistele.Alaril on õigus,midagi tuleks teha ise,mitte teistele tõrva pähe valada.P.S 120 ööbijat ei ole veel 120 sõitjat.Ära krt targuta....Vaata vene multikat"Kingitus kõige nõrgemale"Sorry sa vist ei tea seda. |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 07:06:22 "Tegelikud põhjused - miks jättis Peep ralli ära?" Hm. Huvitav kust seda detektiivi tööd lugeda saab ? Ilmselt Ruudulipust, kuna meie avaldusi keelduvad nad avaldamast. Proovime vast täna Koeru Talv 2010 legendi üles riputada, kui leiame kuskilt sobivat serveriruumi. See sai ka vastupidiselt RSK nõudmistele ( legend väga lakooniline) tehtud nii, et katsete osas on kõik kurvid peal. Samuti on seal vaba ruum oma märkmete jaoks. Minule see Priidu poolt viidatud värk täitsa meeldib, kus legendid on internetti varem üles riputatud. Kindlasti saan mina, kui korraldaja osavõtumaksu ca 200 krooni kohe alla lasta. Ja pärast avaldamist ( ca nädal varem ) tutvuge palju süda soovib. |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 08:09:31 Peep!!! Mis või Kas see tähendab ,et on õrn lootus ,et see püha üritus toimub ikka????
Alar? Kui teie lähete simunasse Heitiga "jalkat" mängima siis kas võib vilemeheks tulla? ![]() |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 08:58:41 Tere ka minu poolt, rääkides siin teemast et me korraldajad peaksime midagi tegema on tõsi taga sest praeguse seisuga pole ükski selle aasta võistlusi korraldanud isik asjaga rahul.Me oleme kõik saanud sellel aastal vastu näppe ja kui midagi oleme enda jaoks kaitsnud siis oleme ka kohe SUURE PAI saanud ja paraku on see olnud ühe inimese tegemata töö,mis oleks minule läinud maksma võistluse korralduse mille tänu minu visadusele ma siiski korraldasin.Kui mäletate ilmus Holmi regamine ülesse kolm päeva ennem lõppu ja seda ka tänu sellele,et kui meil oli Talis Perostiga vestlus,siis vestluse käigus ma küsisin et kaugel juhendi kinnitamine on ja nagu selgus tema polnud detsembris ära saadetud juhendit veel jaanuari lõpus näinud ja ei teadnud et kohe kolme päeva pärast toimub Rahvasprindi avaetapp Haapsalus aga õnneks peale seda vestlust sai regamine üsna pea ülesse.Oli ka siin Simuna korraldajatega vestlus ja nende oli ka ühe juhendiga umbes sama jama ja vestluse käigus jäi ka ülesse teema et meie korraldajad peaksime kokkuistuma ja omad asjad paika panema,Saaremaalt hr.Peegliga vesteldes selgus et oli lubatud juba siis peale Saaremaa rallit vestlus korraldada aga pole siiani mõhkugi.Vahepeal olin mina teie kui korraldajatega ühendust võtnud kelle meil mul oli Karmeni palvel,et kuna korraldajad suhtlevad omavahel ja siis selgus hr. Peegli jutust et Karmen oli öenud et see kohtumine on puhtalt Kruusma aetud asi ja kui neid kutsutakse siis tulevad nemad ka,selline teiste peale veeretamine ei sobi kohe mitte ja nüüd ma arvaks küll et Haapsalu võistlustel käinud korraldajate ja sõitjate palvel peakski peale Koeru intsitenti kokku saama ja arutama tõsiselt tekkinud olukorra üle,ma ei aja vimma kellegi vastu aga selgust oleks meile kõigile vaja.Neliveovennad proovisid peale Saaremaa rallit korra tulutult spordihoones omi seisukohti seletada ja sealt midagi konkreetset vastust ei tulnud ainult olid ühed sõrad vastu.Kutsuks ülesse küll korraldajaid ühe mütsi alla aga KÕIKI ÜHE MÜTSI ALLA MITTE ET KEEGI ON KÜLL SIIN JA SEAL KAHE PERSEGA OLLA EI SAA.Paneme jõud kokku. |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 10:04:25 Natuke siis tagamaadest. Saan aru, et Peep solvus hingepõhjani kui EAL registreeris ootamatult Kõpu RR-i paar nädalat enne Koeru rallit mis kindlasti hakkas mõjuma pärssivalt osavõtjate arvule. Teiseks ei mahtunud hinge kui geniaalselt planeeritud paraadsõit ära nuditi. Peep ja Talis jõuavad siiski telefonivestluses arusaamisele ja kokkuleppele, et ralli toimub ja ilma tutvumiseta. Peep ei taha endale tuhka pähe raputada ja sellekohast bülletääni välja anda, selle võtab enda peale Talis kellel on selleks õigused olemas. Nüüd näeb Peep head võimalust kättemaksuks, jätab ralli üldse ära ja avaldab artikli, jättes endast mulje kui õilsast märtrist kelle selg ragiseb hirmsate anastajate ikke all ja komiteest kui seakarjast, kes päevast päeva ainult rahvaspordi suretamise ja sportralli propageerimisega tegeleb. Aga kes on tegelik kannataja? Näiteks üks kodanik kes feisbuugis kommenteerib, et jättis Koeru ralli nimel ära oma suusareisi ja nüüd kirub elulõpuni EAL-i maapõhja. |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 10:30:09 · Muudetud: Alar Just, sõber Heiti! Nii ongi. Ja just sellepärast kõik mõistavd ja austavaski selliseid selge arusaamaga tegelasi nagu Koeru punt. Ja just sellepärast tahetaksi teiesugustega jalgpalli mängida. Palun saa sellest ükskord aru ja tunnista seda, mite ära lahmi ja tõesta jonnakalt tõestamatut kui targad, ettenägulikud ja õiglased te seal RSK olete kes te oma hella käega rumalaid eksinuid kannatlikult õigele rajale juhatada soovite.... Kas pean sulle nüüd avalikult Vabaduse pst. mändide all toimuvat selgitama hakkama või oled sa kuluaarivestlustes kindlasti osalenuna ise osanud terad sõkaldest eraldada? |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 11:07:20 Ka mina austan väga kogu Koeru punti nagu sa isegi väga hästi tead. Aga praegu on tekkinud olukord kus väga austatud Koeru punt üritab miskipärast kangekaelselt reeglitest kõrvale hiilida ja see ongi viinud antud olukorrani. Saage aru, et me ei saa teha kellelgi mööndusi reeglite osas, sest see viib lõpuks täieliku anarhiani. Ja Kalle tuleta palun hästi meelde miks sinu juhendit õigeaegselt ei kinnitatud. Selleks oli kindel põhjus |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 11:12:57 Aga krt , ma ei saa aru sellisest seletusest ,et ohutum on ilma legendita sõita??? tere jutt!!! loomulikult pidurdatakse maha enne kurvi aga ilma legendita ei tea sa teinekord kuhupoolegi se kurv tegelikult läheb???? ja kui saad hanereas korra vaikselt läbisõta ja omad märked teha siis tead vähemalt kuhupoolegi see kurv läheb, välja sõidu risk on ilma legendita ja ka legendiga ja arvan siiski ,et ilma legendita see risk suurem. Mis krd-i kepp käib??? Miks ei võiks seda koos läbisõtmist siis olla??? ei jõua mulle kohale Ja nüüd muidugi on sellest ühest jamast rohkem paska kui vaja![]() |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 11:16:10 Heiti - kas tõesti sinu arvates ei ole teil EAL RSK-s põhjust mõelda, et miks praegune seis selline on? |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 11:37:04 On küll. Ja kindlasti teeme omad järeldused antud olukorrast. |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 11:52:18 Heiti kirjutas: kangekaelselt reeglitest kõrvale hiilida ja see ongi viinud antud olukorrani. Selles ongi ju praegu küsimus, et miks selline idiootne reegel on????? Miks, miks miks??? No krt, tigedaks ajab. |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 11:55:38 · Muudetud: Alar Heiti, nüüd ma tunnen jälle tõelise RSK-lase ära. Mina räägin talle aiast, tema mulle süüdimatult vastu aiaaugust. Mis asja sa jahud mingist tutvmiskeelust, kas sa tõesti arvad, et sellepärast jätab keegi ralli ära..... Kahju kui sa minu pikkadest selgitustest siiani aru pole saanud....Aga loe siis seda eelmist, lühikest ja lakoonilist Marguse küsimust, proovi aru saada mida küsitakse (ehk teisisõnu mida Teilt kui komiteelt oodatakse) ja proovi sellele vastata. Aga ilma järjekordse teemamoonutuseta ja hämamiseta. Annan sulle otsa kätte. Räägi meile palun sellest mis meid kõiki huvitab. Räägi meile RSK esindajana koostööst korraldajate ja RSK vahel (isegi seadus ütleb meile kõikide juhendite juhendis, et organisaator korraldab ürituse "koostöös" EAL-iga. Ja kui sa oskad mulle täna vihjata ühelegi organisaatorile Eestis kes on vaatamata kõikidele ponnistustele suutnud seda koostööd mingilgi tasandil arendada, siis võtan ma kõik oma sõnad tagasi, vabandan Teie ees maani ja teen kõigile lepituseks pudeli konjakit välja.) Kõikide ühine seisukoht on hoopis paraku see, et EAL-i "koostöö" on ainult pidurdamine , otsustamatus, avalik kaigasteloopimine ja endale mugavate otsuste ühepoolne väljakuulutamine (Või on keegi midagi ka midagi rahva - keda te esndama olete seatud- käest küsinud) Ja kui sa sellele üheselt, nagu rahvas seda täna ja siin sinult ootab, vastata ei suuda, ei ole sul ka mõtet edasi sogada ja endale vaenlasi juurde korjata. Usu mind, hoopis lihtsam kui otsida pindu teiste silmas, on tunnistada oma jamaks olemist (loe uuesti minu esimest postitust samas teemas) Ja unusta palun see tänase päeva Koeru meeste reeglitest möödahiilimise püüdmise ja jonnimise jutt. Kui seda oleks visalt püüeldud, küllap seda siis oleks ka suudetud. (Nagu ma juba ütlesin, maakaartide nettiriputamist ei saa te mitte kellelgi mitte ühegi bülletääniga ära keelata) |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 11:58:52 Läheb asi nii edasi on EAL rahvasportlased varsti kõik minusugused klaviatuuri sõitjad![]() |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 12:07:20 "On küll. Ja kindlasti teeme omad järeldused antud olukorrast." Vaat see on lõpuks ometi mehe jutt. Ja ainult seda sinult oodatigi. Ja nii lihtne see kõik oligi.... Oota, lähme siis Simunasse või ei? Ma ei julge enam helistada kah, äkki sa ei võta vastu.... |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 12:19:25 Alar kirjutas: Räägi meile RSK esindajana koostööst korraldajate ja RSK vahel Koostöö seisnebki selles, et RSK kinnitab juhendid, saadab vajadusel turvavaatleja, edastab võistlejainfo jne. RSK ei korralda ise võistlust korraldaja asemel! Selle koostöö hulka kuulub ka pidurdamine ja kaigaste loopimine, kui korraldaja ei saa asjadest aru. Saage lõpuks ometi aru, et me ei tee seda selleks et kõigile mõnuga keerata vaid selleks, et vähendada riske. Alar kirjutas: (Või on keegi midagi ka midagi rahva - keda te esndama olete seatud- käest küsinud) Palun meenuta siin samas paar kuud tagasi toimunud diskussiooni ja siis pane edasi. |
|
|
Postitatud: 12.02.2010 12:25:41 "Peep ja Talis jõuavad siiski telefonivestluses arusaamisele ja kokkuleppele" Oma uurimustöös palun küsi ikka mõlema poole selgitusi. Pärast vestlust Talisega lubas Ta teha artikli, kus väljendab rahvaralli pügamise tegelikke põhjusi, ehk et rahvaralli on liiga populaarne ja sealt tuleks rahvas formaatide ahendamisega sundida lahkuma. Minu arvamus oleks muidugi, et ühe ala populaarsust ei saa tõsta teise arvelt. kindlasti on võimalik ka II liigat sisemiselt atraktiivsemaks muuta aga olgu praegu sellega nagu on. Ühesõnaga Talis oma lubadust ei pidanud. Ja erinevalt mõne muu organisatsiooniga, ei otsusta toimumist või mittetoimumist Koerus Peep Kristal, vaid grupp Seltsimehi ja seda kindlasti mitte solvumise tõttu. Ja muide seadustest: Rallil on õigus bülletääni välja anda kuni stardini võistluste direktoril, ralli ajal võistluste juhil. EAL on katusorganisatsioon, kes kinnitab ja annab välja seadusi vähemalt üks aasta enne nende toimima hakkamist . Loomulikult saab pugeda punkti taha, mis ütleb, et kõik meetmed, mis on suunatud ohutusele, hakkavad kehtima kohe. Ma ainult ei tea mis punkt ütleb, et täna avaldatud seadus hakkas kehtima 22 päeva tagasi. Ühesõnaga, seadused on kohustuslikud kõigile ja selle üle me ei vaidle ! Ok ma lähen nüüd kooli. |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . >> |
|
Lehekülje laadimiseks kulus: 0.017 sekundit Powered by miniBB © 2001-2007 |